Nieuwe naam vieren met chocola

In augustus 2016 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven Guido, en heb ik besloten om ook zijn achternaam aan te nemen. Carolien Bos Fotografie moest dus ook veranderen, en heet vanaf 1 januari 2017 officieel Carolien Zwerver. Om dat te vieren heb ik voor een aantal relaties chocolaatjes laten maken met het nieuwe logo erop. Super lekker! En stiekem ben ik best wel een beetje trots op het nieuwe logo dat ik zelf heb ontworpen.

Maar er moest natuurlijk ook nog een nieuwe website komen en dat had wat meer voeten in de aarde dan gedacht… Maar hij is eindelijk klaar! Nu kan ik mij weer vol energie op nieuwe projecten storten.

Er staat weer veel moois op de agenda voor dit jaar. Zo ben ik weer bezig met het coördineren van hele mooie evenementen voor Zoom.nl en SHUTR.photo, en komen de eerste aanvragen voor huwelijksreportages weer binnen voor deze zomer. Daarnaast zit ik nog vol ideeën voor eigen fotografie projecten, dus genoeg te doen!