Prijzen


Voor de meeste fotografie-opdrachten reken ik een bedrag van € 95,00 (incl. btw) per gefotografeerd uur, exclusief reiskosten. Dit bedrag is inclusief de nabewerking, dus je krijgt een prachtige serie foto's die helemaal 'af' is. Hoe lang ik aan het fotograferen ben is uiteraard afhankelijk van de opdracht. We bespreken samen van tevoren wat de wensen zijn en wat haalbaar is.

Huwelijk

Voor een huwelijk reken ik € 950,00 voor 8 uur fotograferen. Elk volgend uur is € 90,00 (prijzen incl. btw).
Dit is inclusief:

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Haarlem waarbij ik graag al jullie wensen hoor en hoe de dag er ongeveer uit zal zien. Indien gewenst kan ik jullie ook nog van tips voorzien bij het indelen van de dag.
  • Reiskosten zijn inclusief tot 100 km.
  • Het selecteren en nabewerken van de foto's is inclusief. Jullie krijgen een prachtige serie van minimaal 300 foto's met alle hoogtepunten, sfeerbeelden en bijzondere momenten in hoge resolutie.
  • Jullie ontvangen de foto's op een luxe USB-stick in een mooi doosje, zodat het een feestje is om uit te pakken!
  • Bovendien ontvangen jullie er gratis een klein fotoboekje bij met een selectie van de mooiste foto's. Leuk om mee te nemen naar vrienden, familie of collega's!

Album

Voor een huwelijksalbum zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik hoor graag tijdens ons kennismakingsgesprek wat jullie wensen zijn, en aan de hand daarvan zal ik een voorstel op maat voor jullie maken.

Vragen?

Heb je vragen ergens over, of twijfel je hoeveel iets zal kosten? Schroom niet om contact op te nemen. Ik hoor graag wat je ideeën en wensen zijn, en dan kijken we samen wat haalbaar is. Uiteraard kan ik altijd een vrijblijvend voorstel op maat maken.