Fotografie


Sprankelende huwelijksreportages, bijzondere portretten en strakke bedrijfsfotografie. Fotograaf Carolien is gespecialiseerd in verschillende soorten fotografie. Ook voor het vastleggen van andere bijzondere momenten, zoals zwangerschap en newbornfotografie, of een vrijgezellendag fotoshoot, ben je bij haar aan het juiste adres. Haar specialiteit is het vangen van die ene blik of dat bijzondere moment. Haar foto's worden gekenmerkt door veel kleur en helderheid.

Het is prettig om met Carolien te werken omdat zij het belangrijk vindt dat iedereen zichzelf kan zijn. Dan krijg je de mooiste blikken en gezichtsuitdrukkingen. Tenslotte gaat een fotoshoot niet alleen om het resultaat, het is ook belangrijk dat het een leuke ervaring is. Dit plezier zie je ook terug in de foto's.

Klik hieronder de verschillende categori├źn aan om deze verder te bekijken. Heeft u een vraag over een ander soort fotografie? Leg het voor via het contactformulier, want Carolien staat altijd open voor nieuwe idee├źn!